Weer een AutiMatchdag in 2018

Op 29 november 2018 zal de 6e editie plaatsvinden, net zoals vorig jaar, in Roosendaal.

Tijdens deze dag kunnen werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten. Lees verder voor het volledige programma.

Deelname is gratis.

  • Autimatchdag Roosendaal
  • Aanmelden
  • Routebeschrijving

In 2014 ging AutiMatch van start. In 2018 zal de 6e editie plaatsvinden, net zoals vorig jaar, in Roosendaal. Hiermee is AutiMatch een jaarlijks evenement geworden. Bij de start werd er beslist om meer duidelijkheid te geven over wat autisme inhoudt, met name initiatieven te ontplooien om de beeldvorming die er bestaat over autisme, helderder te maken en / of bij te sturen. Vandaag is AutiMatch een ontmoetingsdag geworden voor werkgevers en werknemers. Ze kunnen er uitgebreid met elkaar in contact en in gesprek komen. En wie weet treffen ze er diegene naar wie ze beiden al lang op zoek zijn!

Het is wel belangrijk om van te voren in te schrijven(als werknemer of werkgever). Met die inschrijvingen worden er al mogelijke “matches” tussen werkgevers en werknemers gemaakt. Zo kun je tijdens de AutiMatchdag al meteen in gesprek en aan de slag!

Doorheen de jaren is er de nodige expertise opgebouwd en in huis gehaald. Ervaringsdeskundigen (mensen met autisme) kunnen, op verzoek, bij bedrijven komen “pitchen”. Tijdens deze presentatie laten zij zien hoe autisme werkt en hoe mensen met autisme kunnen werken. Alvast aan te raden. Contact: info@autimatch.nl. En ook: www.autimatch.nl

De AutiMatchdag gaat door op 29 november 2018 van 14.30 u. tot 18.00 u. Locatie: TWB , Belder 2-4, 4704 RK, Roosendaal.

Aanmelden

Onder de knoppen "gezocht talent" en "geboden talent" vinden de deelnemers een formulier.

Bij “Gezocht talent” voor werkgevers wordt aangegeven welke talenten belangrijk zijn voor de organisatie of naar welke talenten specifiek wordt gezocht.

Bij "Geboden talent" voor de werkzoekenden geef je de talenten aan die op jou van toepassing zijn en die ons helpen bij onze “AutiMatch” met bedrijven of instellingen die geïnteresseerd zijn in jouw talenten voor invullen van vrijwilligerswerk, een vacature, stage- of werkervaringsplaats. Tijdens de AutiMatchdagen brengen we geboden talent en gezocht talent met elkaar in contact.

Gezocht talentGeboden talent

Routebeschrijving

Locatie

TWB
Belder 2-4
4707 RK Roosendaal

Routebeschrijving (via Google Maps)

Wilt u een routebeschrijving naar deze locatie klik hier.

Kaart

Hieronder op de kaart kunt u zien waar de AutiMatchdag in Roosendaal gehouden wordt.