Thematafel “te gast” bij AutiMatch

Dit jaar voor het eerst in Roosendaal: “De week van de Dialoog”.

Van 4 t/m 13 november worden er op meerdere locaties in de stad “dialoogtafels” ingericht.
Tijdens de Week van de Dialoog wisselen bewoners van Roosendaal ervaringen, ideeën en dromen uit en zetten stappen om hun dromen handen en voeten te geven. Daardoor ontstaan nieuwe verbindingen tussen mensen, nieuwe inzichten en impulsen voor persoonlijke acties.

Stichting Roosendaalse Uitdaging neemt in samenwerking met de gemeente Roosendaal de organisatie voor haar rekening. Zie www.roosendaalseuitdaging.nl

Voor ondernemers wordt een tafel ingericht door tafelvoorzitter Adrienne Ogier met als thema “Participeren kan je leren”. Adriënne is voor velen een goede bekende vanuit de WVS-groep / WerkgeversServicepunt WB binnen het “participatiespeelveld”.

Sinds begin 2015 is de Participatiewet een feit. De gedachte achter deze wet is dat er meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk gaan.

Door de ondernemers van Nederland is een belofte gedaan om banen te realiseren de komende jaren.

Wat betekent dit voor u als ondernemer, hoe kunt u uw steentje bijdragen en wat zijn praktijkervaringen?

Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de dialoogtafel op donderdag 10 november tijdens AutiMatch waar “De week van de dialoog” met deze thematafel te gast is. Aanvang direct na de inlooplunch en opening door wethouder Corné van Poppel om 13:15 uur en deze thematafel loopt synchroon met enkele AutiMatch-workshops.

U bent van harte welkom om, als ondernemer, aan te sluiten.

Aanmelden kan via deze website hier (geef bij bijzonderheden aan dat u deel wilt nemen aan de thematafel “Participeren kun je leren”).

Of stuur een mail naar aogier@wvsgroep.nl of miranda@roosendaalseuitdaging.nl