AutiMatchdag 2017 Roosendaal

  • Autimatchdag Roosendaal
  • Aanmelden
  • Routebeschrijving
  • Workshops

AutiMatchdag Roosendaal 2017

Op 2 november wordt er in Roosendaal een AutiMatchdag gehouden waar werkgevers en werknemers elkaar kunnen ontmoeten.

Locatie:
TWB, Belder 2-4, 4707 RK Roosendaal.
Tijden: 12:00 uur tot ongeveer 17:00

Programma AutiMatchdag Roosendaal 2017

Bekijk de routebeschrijving

Wat kun je verwachten?

Een dag met bijzondere ontmoetingen, wellicht onverwachte kansen, wellicht onverwachte invulling. Een dag met inspirerende, motiverende, confronterende maar ook ontwapenende workshops. Workshops die je aan het denken zetten en je zullen wijzen op persoonlijke of bedrijfsmatige rendementskansen, die tot voor deze AutiMatchdag onbenut zijn gebleven.

Tijdens de AutiMatch-dag in Roosendaal is er ook een fotograaf aanwezig, die profielfoto’s, geschikt om je beter te presenteren, zal maken. Tevens zal er ook iemand zijn die je nog beter wegwijs kan maken in het gebruik en het inzetten van sociale media in je speurtocht naar werk.

MELD JE KOSTELOOS AAN VOOR DEZE DAG!

Geboden talent

Op zoek naar vrijwilligerswerk of een vaste baan? Geef dan je talenten een kans tijdens gesprekken met mensen die misschien wel geïnteresseerd zijn in jouw talenten en wellicht op zoek zijn naar jou. Je kunt ook de mogelijkheid benutten om via AutiMatch op zoek te gaan naar een stageplaats die bij je past of mogelijk een werkervaringsplaats.

Gezocht talent

Op zoek naar één of mogelijk meer getalenteerde medewerkers of vrijwilligers, maar misschien ligt er nog een “autidrempel” in de weg. Autisme heeft niets met intelligentie en persoonlijkheid te maken en kent veel gradaties en vormen. Ontdek uw kansen met deze unieke groep gemotiveerde mensen en leer ze echt kennen tijdens een goed gesprek.

Aanmelden

Onder de knoppen "gezocht talent" en "geboden talent" vinden de deelnemers een formulier.

Bij “Gezocht talent” voor werkgevers wordt aangegeven welke talenten belangrijk zijn voor de organisatie of naar welke talenten specifiek wordt gezocht.

Bij "Geboden talent" voor de werkzoekenden geef je de talenten aan die op jou van toepassing zijn en die ons helpen bij onze “AutiMatch” met bedrijven of instellingen die geïnteresseerd zijn in jouw talenten voor invullen van vrijwilligerswerk, een vacature, stage- of werkervaringsplaats. Tijdens de AutiMatchdagen brengen we geboden talent en gezocht talent met elkaar in contact.

Gezocht talentGeboden talent

Routebeschrijving

Locatie

TWB
Belder 2-4
4707 RK Roosendaal

Routebeschrijving (via Google Maps)

Wilt u een routebeschrijving naar deze locatie klik hier.

Kaart

Hieronder op de kaart kunt u zien waar de AutiMatchdag in Roosendaal gehouden wordt.

Workshops

Dit jaar willen we tijdens onze workshops de alternatieve vormen van solliciteren bespreken. Het wordt een interactieve workshop die vraagt om omdenken en out-of-the box denken.

Waarom willen we iets anders?

Welke manieren zijn er?

Hoe staan werkgevers hier tegenover en wat heeft hun voorkeur?

Dit en nog vele andere dingen zullen aan bod komen in deze workshop.

Voor werkgevers en werknemers met autisme